De combinatie van banaan, chocolade en pindakaas is er eentje uit de duizend… Dat blijft gewoon LEKKER!
Verwerkt in een baked oats is dat ’s ochtends een feestje van de bovenste plank.
De combinatie van banaan, chocolade en pindakaas is er eentje uit de duizend… Dat blijft gewoon LEKKER!
Verwerkt in een baked oats is dat ’s ochtends een feestje van de bovenste plank.
ovenschaal (20 cm x 14 cm), ruime kom, garde, pannenlikker
Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.
Voeg de havermout, de amandeldrink, het bakpoeder, het vanille-extract, de pindakaas, ahornsiroop en een snuifje zout bij de geprakte banaan en meng goed door elkaar.
Roer ook de bakvaste chocoladedruppels erdoor. Voeg tot slot de in plakjes gesneden banaan toe en schep voorzichtig om.
Giet het havermoutmengsel in een vuurvaste schaal en bak in de oven gedurende 25 minuten.
Verdeel in 2 porties en drizzle nog wat extra pindakaas over de oats als je dat lekker vindt.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528