Niets zo comforting als een warme pastaschotel met kaas over en een beetje ‘heat’ in.
I love it!
Deze canneloni met pittige tomatensaus heeft het allebei.
Niets zo comforting als een warme pastaschotel met kaas over en een beetje ‘heat’ in.
I love it!
Deze canneloni met pittige tomatensaus heeft het allebei.
Voor de tomatensaus:
Voor de aubergine:
Voor de topping
ovenschaal
Doe alle ingrediënten voor de tomatensaus in een pot, samen met een scheut olijfolie. Spoel het lege blik met een bodempje water en giet het tomatenwater bij de saus. Stoof alles aan. Kruid met peper en zout van de molen en laat op zacht vuur een twintigtal minuten pruttelen.
Bak intussen de aubergines in een flinke scheut olijfolie aan in een antikleefpan. Kruid met de oregano en peper en zout naar smaak en bak de aubergine gaar.
Schep de tomatensaus in een blender en laat deze draaien tot je een mooie gladde saus krijgt.
Verwarm de oven voor op 180 graden, hetelucht.
Meng de helft van de tomatensaus onder de aubergineblokjes en giet de overige helft in een ovenschaal.
Leg de lasagnevellen voor je uit. Neem telkens twee eetlepels van het auberginemengsel en leg dit op een hoopje op een lasagnevel. Rol het lasagnevelletje op tot een cannelloni. Doe dit ook voor de overige lasagnevellen.
Klop vervolgens de Parmezaanse kaas onder de room. Kruid met een flinke snuif nootmuskaat en peper van de molen. Zout is in principe niet nodig.
Schenk het room-Parmezaanmengsel over de cannelloni. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze over de ovenschaal.
Bak de cannelloni gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer met wat krokant brood en een fris groen slaatje.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528