Een smakelijke variant in de serie baked oats met bosvruchten en amandel… Om duimen en vingers af te likken
Een smakelijke variant in de serie baked oats met bosvruchten en amandel… Om duimen en vingers af te likken
ovenschaal
Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.
Meng de havermout, samen met de ahornsiroop, het amandelextract, het snuifje zout, het bakpoeder, de amandeldrink, de amandelnoten en de geprakte banaan in een ruime kom door elkaar.
Spatel de braambessen, de frambozen en de bosbessen voorzichtig door het beslag.
Schenk het beslag in een ovenschaaltje en verdeel hier de amandelschilfers over en bak de oats gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de oats uit de oven en verdeel in twee porties. Geef er een flinke dot yoghurt bij en werk af met wat verse bosvruchten.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528