Bosvruchten baked oats

Bosvruchten-amandel baked oats

Een smakelijke variant in de serie baked oats met bosvruchten en amandel… Om duimen en vingers af te likken

Ingrediënten

2 personen
  • 1 banaan geprakt
  • 100 g bessen
  • 50 g frambozen
  • 50 g braambessen
  • 75 g havermout
  • 125 ml amandeldrink
  • 1/2 tl amandelextract
  • 1 el gehakte amandelen
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1 el ahornsiroop
  • snuifje zout
  • 1 el amandelschilfers

Benodigdheden

ovenschaal

Stappen

Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.

Meng de havermout, samen met de ahornsiroop, het amandelextract, het snuifje zout, het bakpoeder, de amandeldrink, de amandelnoten en de geprakte banaan in een ruime kom door elkaar.

Spatel de braambessen, de frambozen en de bosbessen voorzichtig door het beslag.

Schenk het beslag in een ovenschaaltje en verdeel hier de amandelschilfers over en bak de oats gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal de oats uit de oven en verdeel in twee porties. Geef er een flinke dot yoghurt bij en werk af met wat verse bosvruchten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen schema gevonden.
Nieuwsbrief

Wil jij iedere maandag mijn nieuwste receptjes gratis in jouw mailbox ontvangen?