Ik hou van koken, maar de opkuis is er soms een klein beetje te veel aan.
Wat als je de afwas kan beperken door alles in één enkele pot klaar te maken? Heerlijk toch!
Ik hou van koken, maar de opkuis is er soms een klein beetje te veel aan.
Wat als je de afwas kan beperken door alles in één enkele pot klaar te maken? Heerlijk toch!
Voor erbij : geroosterde pijnboompitten, verse kruiden, buffelmozzarella, chiliolie
Neem een ruime pot en stoof de ui en de look in een flinke scheut olijfolie.
Voeg de blokjes paprika toe, samen met de Provençaalse kruiden en het paprikapoeder en stoof alles gedurende een paar minuten. Kruid met peper en zout van de molen.
Voeg de passata en 300 ml water toe. Doe de pasta mee in de pot en roer alles door elkaar.
Gaar de pasta met het deksel op de pot op middelhoog vuur. Voeg 5 minuten toe aan de kooktijd die aangegeven staat op de verpakking.
Roer, als de kooktijd is verstreken, de doperwtjes, de kerstomaten en de olijven toe en roer ook de Parmezaanse kaas en de mascarpone door de pasta. Laat alles even meewarmen en zet het vuur uit.
Check of de pasta gaar is. Laat desgevallend nog even nagaren met het deksel op de pot.
Kruid eventueel bij met nog wat extra peper en zout van de molen.
Verdeel de pasta over de borden. Werk af met verse kruiden, wat buffelmozzarella, extra Parmezaanse kaas, pijnboompitten en voor de liefhebber chiliolie.
Verdeel de pasta over de borden.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528
Eén reactie
Superlekker 👍