Dit is een bordje waar ik oprecht blij van word!
Boordevol smaak, kleur en snel klaar.
Dit is een bordje waar ik oprecht blij van word!
Boordevol smaak, kleur en snel klaar.
Voor erbij : basilicum, peterselie en geroosterde pijnboompitten
ruime antikleefpan
Bak de zalmblokjes in een antikleefpan kort aan. Draai om zodat ook de onderkant een kleurtje krijgt. Haal de zalm uit de pan en leg op een bordje. De zalm mag nog niet gaar zijn.
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en houd warm in een scheutje olijfolie. Kruid met wat peper en zout van de molen.
Giet een scheutje olijfolie in diezelfde pan en bak op middelhoog vuur de rode ui, de courgette en de knoflook aan. Voeg ook de oregano en het paprikapoeder toe. Kruid met peper en zout van de molen en bak de courgette in ca. 5 minuten aan. Voeg na 5 minuten de rode pesto, de room en de melk toe. Meng goed. Voeg de spinazieblaadjes toe aan de saus en laat slinken. Leg de blokjes zalm in de saus en laat deze nog kort meegaren. Voeg de laatste 2 minuten de olijfjes en de tomaatjes toe. Laat deze nog even wat warmte nemen.
Verdeel de pasta, de zalm en de saus over de borden. Werk het bord af met wat verse kruiden en geroosterde pijnboompitten.
Dit is een bordje waar ik oprecht blij van word! Boordevol smaak, kleur en snel klaar.
Keywords: courgette,pesto,zalm,pasta
Recept opbrengst: 2 personen
Ingrediënten recept:
Recept Instructies: Bak de zalmblokjes in een antikleefpan kort aan. Draai om zodat ook de onderkant een kleurtje krijgt. Haal de zalm uit de pan en leg op een bordje. De zalm mag nog niet gaar zijn.Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en houd warm in een scheutje olijfolie. Kruid met wat peper en zout van de molen.Giet een scheutje olijfolie in diezelfde pan en bak op middelhoog vuur de rode ui, de courgette en de knoflook aan. Voeg ook de oregano en het paprikapoeder toe. Kruid met peper en zout van de molen en bak de courgette in ca. 5 minuten aan. Voeg na 5 minuten de rode pesto, de room en de melk toe. Meng goed. Voeg de spinazieblaadjes toe aan de saus en laat slinken. Leg de blokjes zalm in de saus en laat deze nog kort meegaren. Voeg de laatste 2 minuten de olijfjes en de tomaatjes toe. Laat deze nog even wat warmte nemen.Verdeel de pasta, de zalm en de saus over de borden. Werk het bord af met wat verse kruiden en geroosterde pijnboompitten.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528