My lunch is (probably) better than yours… Maar niet getreurd, want ik deel hierbij het receptje voor mijn heerlijke croque, met gegrilde groenten, gesmolten mozzarella en pesto.
My lunch is (probably) better than yours… Maar niet getreurd, want ik deel hierbij het receptje voor mijn heerlijke croque, met gegrilde groenten, gesmolten mozzarella en pesto.
Voor erbij : een rucola-tomatensalade aangemaakt met wat lekkere olijfolie en een scheutje balsamico azijn
Voor de marinade : 6 el olie, 1/2 teentje knoflook, 1 tl gedroogde oregano, peper en zout van de molen naar smaak
Bestrijk de courgette en auberginelinten met de marinade.
Verwarm de contactgrill voor en grill de groenten gaar. Zet ze even opzij.
Bestrijk de 4 boterhammen met een royale hoeveelheid pesto.
Verdeel de courgette- en auberginelinten over de twee boterhammen. Doe hetzelfde met de schijfjes tomaat en mozzarella. Kruid met wat extra peper. Leg de andere boterham met de pestokant op de belegde boterham.
Leg de croques tussen de contactgrill en bak ze mooi krokant.
Maak intussen het slaatje. Haal de croques uit de grill en geniet!
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528