OK, toegegeven het voelt nog iets té vroeg om al een smoothiebowl op de blog te gooien, maar die twee sprieten zon die door het raam naar binnen schijnen, geven me een instant lente-gevoel.
Dus ik dacht, bij zon hoort een vrolijke ontbijtbowl, toch?
OK, toegegeven het voelt nog iets té vroeg om al een smoothiebowl op de blog te gooien, maar die twee sprieten zon die door het raam naar binnen schijnen, geven me een instant lente-gevoel.
Dus ik dacht, bij zon hoort een vrolijke ontbijtbowl, toch?
Voor de smoothie
Voor erbij
verse blauwe bessen, frambozen, braambessen, banaan, chocoladegranola
blender
Neem de schijfjes banaan en de bosvruchten uit de diepvries en laat 5 minuutjes op kamertemperatuur komen.
Doe deze daarna in de blender, samen met de yoghurt en laat op ‘smoothie’stand blenden, tot je een romige mengeling krijgt.
Verdeel de bosvruchten smoothie over 2 kommen en werk af met vers fruit en crunchy granola.
Wanneer we hier thuis bananen in huis halen, gebeurt het maar raar of zelden dat deze allemaal voor hun uiterste houdbaarheid worden opgesmuld. Van zodra ik zie dat deze te lang onaangeroerd in de fruitschaal blijven liggen, snijd ik er eentje in schijfjes en stop het in de diepvries. Zo heb ik altijd een voorraadje om een lekkere smoothiebowl te maken.
Deze bowl leent zich niet om lang op voorhand te maken en dient als het ware onmiddellijk te worden opgesmuld.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528