Eindelijk lente en de warmte van de zon voelen… ’s middags dan toch, want ’s morgens kan het best nog wat koud aanvoelen.
Daarom een aangename mix van warme havermout en zomerse framboosjes in mijn ontbijtkommetje.
Love it!
Eindelijk lente en de warmte van de zon voelen… ’s middags dan toch, want ’s morgens kan het best nog wat koud aanvoelen.
Daarom een aangename mix van warme havermout en zomerse framboosjes in mijn ontbijtkommetje.
Love it!
Voor de havermout
Voor de frambozencompote
Voor de afwerking : verse frambozen, een flinke theelepel hazelnootpasta, schijfjes banaan, hazelnoten (grof gehakt)
steelpannetje
Voor de compote laat je de diepvriesframbozen samen met de suikervervanger op middelhoog vuur goed doorwarmen. Plet de framboosjes en zet opzij.
Giet alle ingrediënten voor de havermout in een steelpannetje en laat op middelhoog vuur pruttelen, tot je de gewenste dikte hebt.
Giet de havermout in een kommetje. Verdeel er de schijfjes banaan, verse frambozen, wat hazelnootpasta en stukjes hazelnoot over en werk af met de compote.
Ik gebruik water in plaats van melk om de havermout te garen. Daardoor krijg je een lichtere, minder kleverige structuur, die ik echt lekker vind.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528