De ochtenden zijn intussen al flink koud geworden… Hoog tijd om dat potje gemalen kaneelpoeder weer boven te halen.
Ik ben dol op de geur en de smaak van kaneel. Het brengt meteen wat gezelligheid en warmte in huis.
De ochtenden zijn intussen al flink koud geworden… Hoog tijd om dat potje gemalen kaneelpoeder weer boven te halen.
Ik ben dol op de geur en de smaak van kaneel. Het brengt meteen wat gezelligheid en warmte in huis.
Overnight oats
Topping
De avond voordien :
Meng de havermout, de melk en de yoghurt door elkaar. Dek af en zet in de koelkast.
De ochtend zelf:
Stoof de blokjes appel in een pan met antikleeflaag en een weinig water aan, samen met het kaneelpoeder, tot ze wat zachter zijn geworden, maar nog steeds genoeg ‘bite’ hebben.
Verdeel de oats over 2 kommetjes. Doe hetzelfde met de appeltjes, de verse bessen. Werk je kommetje af met wat extra maple syrup of notenpasta, en granola of gehakte nootjes voor die extra crunch.
De basis oats kan je tot 3 dagen bewaren in de koelkast. Je kan dus meteen een grotere portie maken als je daar zin in hebt.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528