Overnight oats peanut butter

Peanut butter overnight oats

Owww Yes! Dit is een goedje! En te zeggen dat ik tot voor enkele jaren geleden eigenlijk helemaal niet zo een fan was van pindakaas, of hier thuis ‘pindapasta’ genoemd.

Sta je zelf ook wat argwanend tegenover het plakkerige goedje, ik kan je enkel zeggen… Geef het een kans en het zal je verrassen.

Adviesje van mijn kant: kies een kwaliteitsvol product. Ikzelf ben fan van de pindakaas van @Buddybuddy of de 100% van Delhaize. De meest smaakvolle vind ik deze die gemaakt zijn van zuiver noten, zonder verdere toevoegingen.

Ingrediënten

1 persoon
  • 25 g havermout
  • 1 el chiazaad
  • 100 ml sojadrink Vanille (Alpro)
  • 50 ml soja yoghurt natuur (Alpro)
  • 1 flinke kl pindapasta
  • 1 el noten, gehakt
  • ong. 10 g pure chocolade, fijngehakt
  • 1/2 banaan, in schijfjes
  • verse blauwe bessen

Stappen

Neem een kom en meng de havermout, de chiazaadjes, de melk, de yoghurt en de pindapasta door elkaar.

Dek af en laat een nachtje rusten in de koelkast.

Werk de ochtend zelf af met de stukjes chocolade, noten, schijfjes banaan en verse besjes.

Ben je ‘Die Hard Fan’ van pindapasta, voeg gerust een extra schepje toe bij de afwerking ????.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen schema gevonden.
Nieuwsbrief

Wil jij iedere maandag mijn nieuwste receptjes gratis in jouw mailbox ontvangen?