Verwarring alom bij onze kleinste sping-in-t-veld hier over de benaming pinda’kaas’, gevolgd door een uitgesproken “maar eeeiiiih, dat lust ik niet hoor mama“.
Ik geef toe… ik begrijp haar verwarring. Misschien is dat één van de redenen waarom ik er tot voor enkele jaren geleden ook niet zot veel mee gewerkt heb.
Laat het me voor het gemak pindapasta noemen, de soort die is gemaakt van 100% noten zonder enige toevoeging, want laat ons eerlijk zijn, dat is gewoon de beste. Daarmee is hier thuis meteen ook de verwarring weg en kan die opgetrokken neus van mini-me ook weer vrij ademhalen.
Waar er alvast geen discussie rond bestaat is granola. We love it, althans deze die we zelf maken. Over aangekochte granola durven de meningen wel verdeeld zijn.
Om alvast niet iedere ochtend met hetzelfde ontbijt te starten, varieer ik graag met verschillende smaakmakers in mijn granola.
En twee keer raden, vandaag voegen we pindapasta toe.
Super lekker in combinatie met alpro yoghurt natuur, wat plakjes banaan en blauwe bessen!