Granola is altijd een winner!
Dat is echt by far mijn favoriete ontbijtje.
Daarom ook dat ik graag experimenteer met nieuwe smaken.
In deze variant zitten heerlijke pistachenoten verwerkt. I love it!
Granola is altijd een winner!
Dat is echt by far mijn favoriete ontbijtje.
Daarom ook dat ik graag experimenteer met nieuwe smaken.
In deze variant zitten heerlijke pistachenoten verwerkt. I love it!
aluminium ovenschaal (23 x 33 cm) bekleed met bakpapier
Verwarm de oven voor op 150 graden hetelucht.
Verwarm de kokosolie in een pannetje op laag vuur tot deze gesmolten is. Voeg de pistachepasta, de ahorn en het vanille extract toe en roer tot een gladde massa. Zet het vuur uit.
Voeg de haver en de noten toe en roer tot alles goed is gemengd.
Neem een aluminium ovenschaal met bakpapier en stort hierop het haver-notenmengsel.
Bak de granola gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de granola uit de oven en laat volledig afkoelen op een taartrooster.
Schep er tot slot de witte chocoladestukjes onder en bewaar in een luchtdichte pot op kamertemperatuur.
Deze granola is erg lekker in een yoghurtbowl met frambozen, banaan en bessencompote.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528