Ik ben fan van gember en zijn kruidige, zoete, frisse en vooral pittige smaak.
Steek dat in een cakeje en je hebt een heerlijk tussendoortje voor bij je tas koffie.
Ik ben fan van gember en zijn kruidige, zoete, frisse en vooral pittige smaak.
Steek dat in een cakeje en je hebt een heerlijk tussendoortje voor bij je tas koffie.
rechthoekig cakeblik, ingevet en bekleed met bakpapier
Verwarm de oven voor op 175 graden, hetelucht.
Doe alle ingrediënten, met uitzondering van de gekonfijte gember, in een ruime kom en klop met de elektrische mixer tot alles goed gemengd is.
Snijd de gekonfijte gemberblokjes in kleine kubusjes van 0,5 cm en spatel deze onder het cakebeslag.
Giet het beslag in de bakvorm en zet in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten, of tot een in het midden gestoken prikker er schoon uitkomt.
Laat de cake gedurende 15 minuten afkoelen op een taartrooster in het cakeblik. Haal de cake uit het bakblik en laat deze verder afkoelen op het taartrooster.
Je kan deze cake in een goed afgesloten doos tot 3 dagen op kamertemperatuur bewaren.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528