Een frisse cake met daarbij smaakvolle aardbeien…
En het oogt nog leuk ook, met die vrolijke kleurtjes.
Een frisse cake met daarbij smaakvolle aardbeien…
En het oogt nog leuk ook, met die vrolijke kleurtjes.
Voor de cake
Voor de topping
Voor de aardbeien
Verwarm de oven voor op 170 graden hetelucht.
Klop de eieren en de suiker luchtig tot je een bleek mengsel krijgt.
Voeg de zonnebloemolie en de zure room toe en klop tot alles goed is gemengd.
Zeef de zelfrijzende bloem en voeg deze samen met het amandelmeel, het bakpoeder en het snuifje zout toe aan het beslag. Spatel dit door.
Voeg tot slot de limoenzeste en de muntblaadjes toe.
Giet het beslag in de met bakpapier beklede springvorm en bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 50 minuten of tot een metalen prikker er schoon uit komt.
Laat de cake in de vorm afkoelen op een taartrooster.
Meng voor de topping het limoensap en de bloemsuiker door elkaar tot je een dik, maar nog lopend mengsel krijgt dat je over de cake kan drizzelen.
Meng het limoensap en de bloemsuiker voor de aardbeien. Snijd de aardbeien in stukjes. Lepel de aardbeistukjes en de munt voorzichtig door het limoen-bloemsuiker mengsel.
Serveer een stukje cake samen met wat aardbeien en smullen maar!
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528