oowie goowie brownie… Wie lust dat nu niet?! En om het nog echter te maken, zitten er in dit beslag ook nog eens Oreo-koekjes verwerkt. Zoeter dan dit wordt het niet ????
oowie goowie brownie… Wie lust dat nu niet?! En om het nog echter te maken, zitten er in dit beslag ook nog eens Oreo-koekjes verwerkt. Zoeter dan dit wordt het niet ????
bakblik 25 cm x 19 cm, bekleed met bakpapier
Smelt de boter en de chocolade in een steelpannetje op een zacht vuur. Voeg er de basterdsuiker en de vanillesuiker aan toe. Laat nog een vijftal minuutjes mee warmen. Zet het vuur uit en laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
Verwarm de oven op 170 graden.
Giet het chocolademengsel in een ruime mengkom. Klop er de eitjes onder met een handmixer. Voeg ook het vanille extract toe. Zeef de bloem en het cacaopoeder en spatel dit voorzichtig door het chocolademengsel. Snijd de Oreo-koekjes in grote stukken. Hou er enkele opzij om de brownie mee te versieren en meng de overige koekjes voorzichtig onder het beslag.
Stort het beslag in het bakblik met bakpapier. Versier de brownie met de overgebleven koekjes.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 23 tot 25 minuten. Haal uit de oven en laat verder afkoelen in het bakblik.
Brownie is een rijk en machtig gebakje. Wil je het als dessert serveren, geef dan iets kleinere stukjes en serveer er desgevallend een bolletje ijs bij.
| Privacy | Cookies | Website powered by Pure GraphX
Windhaarstraat 10 – 9160 Lokeren – BE0829.337.528